Fly til Bergen med Flyr

Bergen

Bergen er ganske sikkert Norges mest kjente by i utlandet, berømt for Bryggen, fisketorget og som startpunkt på mang en ferie i de norske fjorder. Og bergenserne er såvisst stolte av sin egen by, defintivt ikke uten grunn!

Stoltest, flottest og mest populær

Bergen by er full av sjarmerende trehus, trange smug, spennende butikker og gode spisesteder. Hvis du er glad i uteliv har også Bergen mye å by på, fra små, intime kaffebarer til en bra klubbscene.

Festspillene, som arrangeres i overgangen mai/juni er byens virkelig store festival. Festspillene tiltrekker seg store verdensnavn innen klassisk musikk. I de senere årene har festspillene utvidet repertoaret med flere sjangre. Hovedscenen for spillene er Grieghallen, oppkalt etter Bergens mest berømte innbygger. Det skal godt gjøres å finne noe som er mer "norsk" enn en tur inn i fjordene akkompagnert av et av stykkene til Edvard Grieg.

Fra Bergen til Voss er det 1 time og 15 minutter med tog. Voss har et fantastisk skitilbud om vinteren, og om sommeren arrangeres Ekstremsportveka.

Flyr til Bergen

Flyr lander på Bergen Lufthavn Flesland. Den absolutt enkleste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum på er med Bybanen. Denne går helt inn til sentrum og stopper rett ved Torgallmenningen.

Det er også bussavganger fra Flesland samt taxiholdeplass.

Se informasjon om alle transportmuligheter fra Bergen Lufthavn hos Avinor her.