Fly til Costa del Sol med Flyr

Malaga, Costa del Sol

Den spanske solkysten er et av nordmenns aller mest populære steder å reise til. Her ligger de kjente og kjære feriebyene som perler på en snor.

Marbella og Gibraltar, Torremolinos og Sevilla

Torremolinos, Fuengirola og Marbella ligger sørvest for Malaga by og er strandbyene med flest besøkende. Det er svært godt utvalg av hoteller, i alle prisklasser, og utvalget av spisesteder og barer er tilsvarende.

Kjente steder på rekke og rad

Hvis du reiser litt inn i landet fra kysten kan du oppleve et litt mer ekte og genuint Spania enn turistområdene. Mijas, den hvite byen, ligger en kort kjøretur fra sjøen og er en populær by å besøke på dagtid. Hvis du har lyst til å få med deg litt mer av det Andalucía har å by på, ligger både Sevilla og Ronda innenfor kjøreavstand for dagsturer. Hvis du har tenkt til å besøke det mauriske palasset Alhambra i Ronda er det smart å forhåndsbestille billetter i god tid. Den britiske enklaven Gibraltar ligger også i kjøreavstand fra Malaga og de fleste feriestedene på Costa del Sol er et populært utfluktsmål for dagsturer.

Dagstur til Afrika

Det går ferge til den spanske enklaven Melilla fra Malaga. Fra Gibraltar kan du ta ferge den korte strekningen over Gibraltarstredet til Tangier i Marokko og den spanske enklaven Ceuta, som også ligger på det afrikanske kontinentet.

Flyr til Malaga

Vi flyr til Malaga - Costa del Sol Airport. Flyplassen ligger like sør for Malaga by. Det er til tider tett trafikk på Solkysten, spesielt nær sjøen på høytidsdager og i ferier. Det er veldig smart å legge inn litt ekstra god tid til flyplassen på hjemreisedagen hvis du ikke er lokalkjent fra før og har oversikt over de spanske fridagene.

Det er godt utbygd kollektivtilbud fra flyplassen, og taxi er billig i Spania sammenlignet med Norge.